Kamperen in Liguria

liguriaWil je kamperen op campings in Liguria [Ligurië] aan de kust of meer het binnenland in, dan kan dat zowel met je eigen tent als met de caravan. Uiteraard zijn er ook tal van campings waar je een mobilhome, stacaravan of bungalow kunt huren. Ook zijn er heel wat campings met compleet ingerichte bungalowtenten; en op sommige campings kun je ook aan glamping doen zodat je luxe kunt overnachten in een compleet ingerichte lodgetent. Er is een uitgebreide keuze aan campings, van klein tot groot, van eenvoudig tot luxe, met en zonder zwembad, met of zonder animatieteam, en tal van andere faciliteiten voor groot en klein.

Informatie over Liguria

Liguria, beginnende bij de Frans-Italiaanse grens, is een smalle reep land ingeklemd tussen de Apennijnen en de Mar Ligure. De kust van deze regione staat voornamelijk bekend om de badplaatsen en de bloementeelt, waar Liguria [Ligurië] de naam Bloemenrivièra aan te danken heeft. De bergen in het noorden bieden een ideale bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden en aan de zuidkant zorgen deze voor een zonnig en mild klimaat. De hoofdstad, Genova [Genua] vormt de grens tussen de Riviera di Ponent in het noorden en de Riviera di Levante met de Cinque Terre in het zuiden. Laat je inspireren door de uitgebreide Nederlandstalige toeristische informatie over Liguria [Ligurië].

Kampeeraanbod in Liguria

Kampeeraanbod in Liguria

Overig kampeeraanbod

  • Ecamp campings en kampeeraanbod
  • Allcamps campings en kampeeraanbod
  • Vrij uit campings en kampeeraanbod
  • De Jongintra campings en kampeeraanbod
  • Keycamp campings en kampeeraanbod
  • Go4camp campings en kampeeraanbod
  • Eurocamp campings en kampeeraanbod
  • Selectcamp campings en kampeeraanbod
  • Petit Paradis campings en kampeeraanbod

 

Producten over en uit Liguria

Wil je de kampeervakantie in Liguria [Ligurië] goed beginnen, lees je dan in met deze praktische reisgidsen en stippel je reis uit op een gedetailleerde wegenkaart. Zo kun je je reis tot in detail voorbereiden. En wil je de vakantie voorpret en napret compleet maken, zijn er ook nog leesboeken, kookboeken, kampeergidsen, wandelkaarten, wijn en andere producten uit het prachtige Liguria [Ligurië].

Foto’s van Liguria

Hoe veelzijdig deze regio is, blijkt eens te meer uit de vele mooie foto’s van Liguria [Ligurië].

Kaart van Ligurie