Kamperen in Umbria

umbriaWil je kamperen op campings in Umbria [Umbrië] aan de kust of in het binnenland, dan kan dat zowel met je eigen tent als met de caravan. Uiteraard zijn er ook tal van campings waar je een mobilhome, stacaravan of bungalow kunt huren. Ook zijn er heel wat campings met compleet ingerichte bungalowtenten; en op sommige campings kun je ook aan glamping doen zodat je luxe kunt overnachten in een compleet ingerichte lodgetent. Er is een uitgebreide keuze aan campings, van klein tot groot, van eenvoudig tot luxe, met en zonder zwembad, met of zonder animatieteam, en tal van andere faciliteiten voor groot en klein.

Informatie over Umbria

Het zo bekende Toscaanse landschap loopt in het westen probleemloos over in Umbria [Umbrië], ook wel het ‘groene hart van Italia’genoemd. In het oosten van deze regione vind je de grimmige Apennijnen met uitgestrekte bossen van steeneiken en nauwe kloven. De indrukwekkende Piano Grande temidden van de Monti Sibillini is ook zeker een bezoekje waard. De Umbrische steden bezitten fantastische kunstschatten en de prachtige afwisselende natuur biedt prachtige wandel mogelijkheden. Laat je inspireren door de uitgebreide Nederlandstalige toeristische informatie over Umbria [Umbrië].

Kampeeraanbod in Umbria

Kampeeraanbod in Umbria

Overig kampeeraanbod

  • Ecamp campings en kampeeraanbod
  • Vrij uit campings en kampeeraanbod
  • De Jongintra campings en kampeeraanbod
  • Keycamp campings en kampeeraanbod
  • Go4camp campings en kampeeraanbod
  • Camp2Relax campings en kampeeraanbod
  • Eurocamp campings en kampeeraanbod
  • Selectcamp campings en kampeeraanbod
  • Petit Paradis campings en kampeeraanbod

 

Producten over en uit Umbria

Wil je de kampeervakantie in Umbria [Umbrië] goed beginnen, lees je dan in met deze praktische reisgidsen en stippel je reis uit op een gedetailleerde wegenkaart. Zo kun je je reis tot in detail voorbereiden. En wil je de vakantie voorpret en napret compleet maken, zijn er ook nog leesboeken, kookboeken, kampeergidsen, wandelkaarten, wijn en andere producten uit het prachtige Umbria [Umbrië].

Foto’s van Umbria

Hoe veelzijdig deze regio is, blijkt eens te meer uit de vele mooie foto’s van Umbria [Umbrië].

Kaart Umbrië

Trasimeense Meer