Kamperen op Sardegna

sardegnaWil je kamperen op campings op Sardegna [Sardinië] aan de kust of in het binnenland, dan kan dat zowel met je eigen tent als met de caravan. Uiteraard zijn er ook tal van campings waar je een mobilhome, stacaravan of bungalow kunt huren. Ook zijn er heel wat campings met compleet ingerichte bungalowtenten; en op sommige campings kun je ook aan glamping doen zodat je luxe kunt overnachten in een compleet ingerichte lodgetent. Er is een uitgebreide keuze aan campings, van klein tot groot, van eenvoudig tot luxe, met en zonder zwembad, met of zonder animatieteam, en tal van andere faciliteiten voor groot en klein.

Informatie over Sardegna

Het eiland Sardegna [Sardinië] wordt gekenmerkt door een heuvelachtig binnenland, waar het grasland overdekt is met wilde tijm, rozemarijn, mirte, cactusvijgen en dwergeiken. Doordat de zon hier bijna voortdurend schijnt verspreiden deze kruiden een heerlijke geur. Het eiland wordt omringd door de Middellandse Zee aan de westkant en de Tyrreense Zee aan de oostkant. Sardegna [Sardinië] kent een aantal grote steden zoals Cagliari, Sassari, Olbia en Alghero.
Kunst en cultuur, mooie witte zandstranden met veel vertier of juist heerlijk ongerepte natuur; Sardegna [Sardinië] biedt voor elk wat wils. Laat je inspireren door de uitgebreide Nederlandstalige toeristische informatie over Sardegna [Sardinië].

Kampeeraanbod in Sardegna

Kampeeraanbod op Sardegna

Overig kampeeraanbod

  • Allcamps campings en kampeeraanbod
  • Vrij uit campings en kampeeraanbod
  • De Jongintra campings en kampeeraanbod
  • Pharosreizen campings en kampeeraanbod
  • Keycamp campings en kampeeraanbod
  • Go4camp campings en kampeeraanbod
  • Petit Paradis campings en kampeeraanbod

 

Producten over en uit Sardegna

Wil je de kampeervakantie op Sardegna [Sardinië] goed beginnen, lees je dan in met deze praktische reisgidsen en stippel je reis uit op een gedetailleerde wegenkaart. Zo kun je je reis tot in detail voorbereiden. En wil je de vakantie voorpret en napret compleet maken, zijn er ook nog leesboeken, kookboeken, kampeergidsen, wandelkaarten, wijn en andere producten uit het prachtige Sardegna [Sardinië].

Foto’s van Sardegna

Hoe veelzijdig deze regio is, blijkt eens te meer uit de vele mooie foto’s van Sardegna [Sardinië].

Sardinie kaart