Rustiek kamperen Noord en Midden Italië

rustiek_kamperen2013

Rustiek kamperen is in! Steeds meer kampeerders zoeken kleine, rustige campings waar je het gevoel hebt nog echt te kamperen. Om zo te van eenvoud en de natuur. Ver weg van de massaliteit en onpersoonlijkheid. Deze kampeergids bevat 100 geselecteerde en persoonlijk bezochte campings, variërend van eenvoudige campings tot verrassende luxe campings en prachtige landgoedcampings.

De regioni die in deze kampeergids zijn vermeld, zijn: Piemonte, Toscana, Umbria, Le Marche,

Liguria, Trentino-Alto Adige, Abruzzo, Veneto, Friuli-Venezia Giulia, Lombardia en Lazio.

Ondanks dat Italië wellicht meer bekend staat om de grote, drukke kampeerterreinen, met eindeloze rijen dicht opeen geplaatste stacaravans, kent il bel paese wel degelijk rustieke en bijzondere campings. In deze tgerestylede druk van Rustiek kamperen Noord- en Midden Italië komen alleen kleinschalige terreinen voor die landschappelijk aantrekkelijk en idyllisch zijn gelegen. Gastvrijheid staat er hoog in het vaandel. Per camping wordt aangegeven welke faciliteiten er zijn, zoals aanwezigheid van WiFi, zwembad etc.

Wat deze 100 geselecteerde campings gemeen hebben is het predicaat ‘rustiek’: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.

Reacties zijn gesloten.